TELEFON PENTRU CONTACTE

 0726 685 355

Meniu
Meniu
 • Acasa
 • Termeni și condiții

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR emdesign.ro

ATENȚIE! Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a utiliza acest sait. Dacă utilizați acest sait, se consideră că acceptați și sunteți de acord cu Termenii și condițiile. Dacă NU acceptați acești termeni, nu utilizați acest sait!

Acești Termeni și condiții generale reglementează relația dintre Sani Commerce SRL (denumită în continuare emdesign.ro), pe de o parte, și Utilizatorii sait-urilor și serviciilor electronice (Internet) situate pe domeniul emdesign.ro și subdomeniile sale (denumite în continuare site-ul Web) , precum și relații cu aceiași atunci când se utilizează informațiile și serviciile de tranzacționare oferite de Sani Commerce SRL (denumite în continuare Servicii).

Acești Termeni și condiții generale leagă toți utilizatorii care se înregistrează pe sait-ul www.emdesign.ro. Făcând clic pe orice obiect, link sau buton situat pe paginile emdesign.ro (cu excepția linkului către acești Termeni și condiții generale), Utilizatorul este de acord, acceptă pe deplin și acceptă să respecte acești Termeni și condiții generale.

Sani Commerce SRL este o companie înființată în Romania, cu sediul social și adresa socială: Oras Tarnu Magurele Mihai Bravo bl G3 înregistrat la Agenția Registrului Comercial cu CUI RO40764295

 1. Termeni de utilizare a sait-ului la emdesign.ro

Utilizatorul înțelege și își declară acordul cu privire la faptul că serviciile de informații și Sait-ul sunt furnizate „așa cum sunt publicate” și faptul că emdesign.ro nu este responsabil pentru exactitatea informațiilor publicate și livrarea la timp a informațiilor despre comenzile finalizate către Utilizator , întrebările sale, alte întrebări ale utilizatorilor, întrebări și comentarii despre produse, informații despre produse indisponibile, precum și orice daune și / sau profituri pierdute și alte pierderi de orice fel și dimensiune care au avut loc de atunci, în în timpul sau din cauza utilizării (sau a incapacității de utilizare, din cauza unor probleme tehnice, prevenire, decizii de administrare, etc.) a Sait-ului. În cazul în care utilizarea acestui Sait sau a materialelor sale are ca rezultat daune care necesită repararea echipamentelor sau ale informațiilor, Utilizatorul își asumă toată responsabilitatea și toate costurile aferente reparației pagubelor cauzate.

Consumatorul este informat și este de acord cu faptul că o parte din mărfurile publicate pe Sait-ul pot fi listate ca fiind disponibile în rețeaua de magazine, dar că aceste bunuri și produse, precum și accesoriile acestora, nu vor fi disponibile la comanda acestor bunuri prin sistem de achiziții on-line.

Utilizatorul este informat și își declară consimțământul că comanda solicitată poate suferi modificări care emdesign.ro este obligată să informeze utilizatorul de e-mail și / sau număr de telefon furnizate de acesta și / sau prin orice alt mod adecvat până în prezent. de primire a confirmării expedierii finale a comenzii confirmate pe adresa utilizatorului.

Pentru a utiliza Sait-ul, Utilizatorul trebuie să acceseze World Wide Web direct sau prin alte dispozitive care au acces la conținut Web. În plus, Utilizatorul trebuie să ofere tot accesul necesar la echipamentele World Wide Web, inclusiv la un computer, modem sau alte mijloace de acces la Internet. emdesign.ro furnizează numai informațiile sait-ului și nu este responsabil pentru nicio interferență sau probleme tehnice care împiedică utilizarea sait-ului ca urmare a funcționării echipamentului computer de către utilizator.

 1. 2. Obligațiile utilizatorului la înregistrare

În scopul utilizării sait-ului la emdesign.ro, Utilizatorul este de acord și declară că va furniza informații adevărate, exacte, actualizate și complete la completarea formularului de înregistrare (denumite în continuare Datele cu caracter personal); În cazul în care Utilizatorul furnizează informații incorecte, inexacte, depășite sau incomplete, emdesign.ro are dreptul să închidă și / sau să șteargă informațiile despre adresa de corespondență a acestuia și să îi refuze accesul suplimentar la unele sau la toate serviciile sale, precum și la emdesign.ro nu este responsabil pentru comanda executată incorect și / sau incorect făcut în legătură cu informațiile primite de la utilizator.

 1. Protecția datelor cu caracter personal. Politica de confidențialitate a emdesign.ro

În temeiul Legii privind protecția datelor cu caracter personal, Utilizatorul are dreptul să acceseze propriile sale date personale pe care le-a introdus și / sau le-a pus la dispoziție pe emdesign.ro atunci când folosește Sait-ul, precum și în scopul corectării datelor cu caracter personal furnizate. În cazul în care utilizatorul a plasat o comandă și nu a reușit să corecteze în timp util informațiile cu datele personale furnizate, în urma cărora emdesign.ro a îndeplinit comanda declarată incorect, emdesign.bg nu poartă nicio responsabilitate pentru comanda executată incorect și toate prejudiciul suferit este în detrimentul utilizatorului

Cu acești Termeni și condiții, Sani Commerce SRL informează utilizatorii că este o companie înregistrată ca administrator de date cu caracter personal conform art. 14 alin. 4 din Legea privind protecția datelor cu caracter personal cu certificatul nr. 393035, emis la 24 februarie 2014. de către președintele Comisiei pentru protecția datelor cu caracter personal.

După ce a luat cunoștință de conținutul acestor Termeni generali și de acceptarea acestora, Utilizatorii, care au completat formularul de înregistrare a Sait-ului, sunt de acord în mod expres că datele personale furnizate de acestea vor fi prelucrate de către emdesign.ro în momentul livrării bunurilor sau serviciilor comandate și dacă este necesar cu ajutorul de la angajații Sani Commerce SRL și să primească informații despre produsele și serviciile emdesign.ro pe formularele de contact furnizate de aceștia, cu excepția cazului în care refuză în mod explicit să primească informații despre produsele și serviciile emdesign.bg prin intermediul formularelor de anchetă și datele de contact ale acestui website.

Toate datele cu caracter personal și alte date furnizate în mod voluntar de către Utilizator, necesare pentru identificarea sau an  procesul de utilizare a Sait-ului, sunt stocate, prelucrate și utilizate de către Sani Commerce SRL în scopul menținerii anumitor funcționalități ale serviciilor oferite și în scopul publicității bunurilor și servicii oferite în lanțul EM DESIGN FURNITURE.

Sani Commerce SRL notifică și declară în mod explicit Utilizatorului că datele cu caracter personal furnizate de acesta nu sunt date către terți în scop publicitar și promoțional.

Sani Commerce SRL își rezervă dreptul de a utiliza adresele IP și alte date ale Utilizatorilor pentru dezvăluirea identității lor în cazurile în care legea, procedurile legale și / sau pentru a asigura respectarea acestor Termeni și condiții generale.

 1. Drepturi de autor și restricții legate de acestea.

Sani Commerce SRL acordă Utilizatorilor dreptul de a utiliza toate serviciile listate pe Sait-ul doar în scopuri non-comerciale personale și cu condiția să nu fie încălcate drepturile de autor ale emdesign.ro sau ale terțelor părți legate direct sau indirect cu materialele Sait-ului. Este expres interzis să copiați, să publicați, să distribuiți sau să distribuiți orice material postat pe acest Sait-ul în orice scop de către Utilizatori. Folosirea materialelor postate pe acest sait-ul este interzisă, iar încălcătorii sunt supuși sancțiunilor în conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor și a drepturilor de autor si restrictiile legate de acesta.

Sani Commerce SRL își rezervă dreptul de a atribui drepturilor de a publica materiale și alte informații publicate pe sait-ul către alte persoane în baza unui alt contract în formă scrisă, care reglementează relația dintre emdesign.ro și persoana care publică informațiile.

Atunci când achiziționați un produs supus drepturilor de autor și / sau drepturilor de brevet, Sani Commerce SRL nu acordă niciun drept suplimentar de utilizare și distribuție, în afară de drepturile și / sau licențele menționate în mod expres de la producătorul / distribuitorul produsului.

Toate bunurile și serviciile furnizate de Sani Commerce SRL care sunt protejate în conformitate cu Legea privind drepturile de autor și drepturile conexe sunt furnizate Utilizatorilor în forma lor originală, ambalaj și media, fără nici o influență din partea designului  și în conformitate cu licențele și drepturile de distribuție acordate de producători și / sau distribuitori Romania.

Link-urile furnizate de site pe emdesign.ro către sait-urile si a trei parte care participa sunt publicate exclusiv pentru comoditatea utilizatorilor. Atunci când utilizează un astfel de link, utilizatorii nu utilizează serviciul furnizat de Sani Commerce SRL și în legătură cu utilizarea linkului în afara sait-ului de pe emdesign.ro acești Termeni și condiții nu se aplică.

Emdesign.ro nu controlează sait-urile menționate anterior, care nu sunt proprietatea Sani Commerce SRL și nu își asumă nici o responsabilitate pentru informațiile și / sau conținutul acestora. Cu acești Termeni și condiții, Sani Commerce SRL informează Utilizatorii că nu impune și nu recomandă în niciun fel utilizarea acestor sait-uri de către Utilizatori sau informațiile publicate în acestea. Vizitarea acestor sait-uri și toate riscurile asociate utilizării lor sunt în totalitate în detrimentul Utilizatorilor și emdesign.ro nu poartă nicio responsabilitate pentru prejudiciul suferit în legătură cu acești

 1. Bunuri și servicii prezentate pe sait.

Informațiile despre mărfurile de pe Sait-ul sunt defalcate pe tipuri de grupuri și subgrupuri;

Pagina (linkul) fiecărui articol listat pe Sait-ul este furnizat cu informații despre preț, caracteristici cheie ale produsului și informații suplimentare concepute pentru a ajuta consumatorii să facă o alegere în cunoștință de cauză atunci când cumpără un produs.Sani Commerce SRL nu este responsabil pentru nicio inexactitate în descrierea mărfurilor, care nu se referă la principalele caracteristici ale mărfii și nu pretinde completitatea informațiilor furnizate.

Emdesign.ro își rezervă dreptul de a publica nume, modele și alte informații despre mărfuri în limba engleză atunci când:

 (a) Există riscul de a traduce și de a pierde informații valoroase cu privire la caracteristicile bunului;

 1. b) Nu există o terminologie generală acceptată, fără ambiguitate, în limba romana;
 2. c) Produsul în sine este un mediu de informații în limba engleză.

Toate prețurile menționate pe sait-ul  sunt în lei și includ TVA. În cazul în care produsul are mai multe modificări, prețurile sunt indicate pe pagină pentru fiecare modificare.

Sani Commerce SRL are dreptul în orice moment și fără notificare de a efectua modificări în produsele, serviciile, prețurile și alte caracteristici publicate publicate, iar consumatorii sunt informați despre modificările menționate de la data publicării lor. Informațiile despre unele produse publicate nu pot fi actualizate, dar în toate cazurile, utilizatorii vor fi anunțați în cazul comenzii sait-ului sub formă de achiziții on-line înainte de livrarea informațiilor actualizate pe sait-uri referitoare la produsele comandate. Unele dintre informațiile postate pe Sait se pot referi la produse, servicii sau programe care nu sunt oferite și nu sunt disponibile la momentul respectiv, pentru care îmi cer scuze în avans.

 1. Achiziția de bunuri și / sau servicii prezentate la emdesign.ro

Utilizatorul are dreptul să comande toate bunurile și serviciile enumerate pe sait-ul la emdesign.ro. La executarea comenzii, Utilizatorul are dreptul de a alege tipul de mărfuri și cantitatea acestora, modul și condițiile de livrare, în funcție de posibilitățile oferite pe Sait.

În orice moment înainte de confirmarea finală a Comenzii odată cu completarea formularului de cumpărare on-line, Utilizatorul are dreptul să efectueze modificări ale bunurilor și serviciilor la alegere.

La plasarea unei comenzi pe sait-ul. Utilizatorul încheie relații contractuale cu Sani Commerce SRL cu privire la comanda specifică și reglementată de acești Termeni și condiții generale, comanda este considerată finalizată după primirea confirmării comenzii, urmând instrucțiunile specificate în Sait-ului ;

Sani Commerce SRL are dreptul de a modifica prețurile indicate pe Sait-ul la discreția sa, în orice moment și fără a fi necesară notificarea Utilizatorilor în prealabil. Utilizatorul este obligat să plătească prețul indicat pe Sait  în timpul executării comenzii, indiferent dacă este mai mic sau mai mare decât prețul actualizat. În cazul erorilor tehnice din informațiile publicate pe Sait , ca urmare a cărora nu poate fi executată comanda, Sani Commerce SRL are dreptul de a refuza executarea comenzii și nu datorează nicio altă compensație Utilizatorului, cu excepția restituirii sumelor plătite și / sau depuse de către utilizatorul pentru comanda anulată, dacă este cazul.

 1. Livrarea și transportul mărfurilor cumpărate.

Timpul de livrare a mărfii comandate se face printr-un acord preliminar cu Utilizatorul. În orice caz, este posibilă o întârziere în termenele de livrare specificate, iar asociatul nostru va fi informat în timp util.

Livrarea mărfii comandate se efectuează în modul ales de Utilizator și în conformitate cu termenii specificați.

Pe măsură ce plasați comanda de achiziție din magazinul online, veți observa o casetă „Note” necompletată. În acest câmp aveți ocazia să specificați o zi convenabilă pentru livrare și, dacă este posibil, din partea noastră, vom adapta livrarea la preferințele dvs., care vor fi notificate în timp util de către asociatul nostru.

Sani Commerce SRL poate solicita confirmare suplimentară, inclusiv prin telefon, fax, e-mail al comenzii. În cazul în care Utilizatorul refuză să furnizeze informațiile cerute de emdesign.ro refuzul de a furniza automat duce la anularea comenzii cu sau fără o notificare suplimentară către Utilizator.

Livrarea se face la intrarea clădirii (blocului) sau a ușii din curte.
 

La efectuarea livrării, mărfurile trebuie inspectate cu atenție de către Client și / sau persoana autorizată. La aflarea la inspecția defectelor vizibile externe - posibile daune, șocuri și alte daune, constatate în timpul livrării, Utilizatorul ar trebui să semneze imediat un protocol de daune în prezența curierului și să anunțe un asociat al departamentului on-line la 0722223162 sau prin e-mail. mail: [email protected]

La primirea expedierii de către Utilizator, fără notificare prealabilă, toate cererile pentru defecte vizibile externe nu sunt nefondate și, ca atare, nu trebuie satisfăcute. În cazul în care nu este primit și semnat un protocol pentru daunele în prezența curierului și semnat la primirea expedierii și / sau un asociat din departamentul On-line nu este notificat imediat la tel. 0722223162 sau e-mail: [email protected], Utilizatorul pierde dreptul de a aduce defectele externe constatate în conformitate cu contractul de vânzare

În cazurile în care data și ora de livrare au fost specificate în scris de emdesign.ro, declarația este obligatorie. În caz de adresă incorectă sau incorecte datelor persoanei de contact și / sau telefonul atunci când trimite solicitarea Sani Commerce SRL nu va fi responsabilă pentru executarea incorectă a comenzii ca urmare a informațiilor incorecte transmise de Utilizator.

La livrarea bunurilor, Utilizatorul sau un terț desemnat de acesta va fi obligat să semneze documentele însoțitoare. Orice persoană care nu este titularul cererii, dar acceptă mărfurile la livrarea adresei de livrare specificate de Utilizator, va fi considerată terță parte.

În cazul în care Utilizatorul nu este gasit în termenul de livrare  la adresa specificată de acesta și / sau nu este furnizat accesul la adresa de livrare, Sani Commerce SRL este eliberat de obligația sa de a livra mărfurile solicitate, iar Utilizatorul își pierde drepturile asupra celor efectuate. de la ea o comandă de livrare a mărfurilor.

În cazul în care mărfurile livrate nu par a fi conforme cu cerințele de cumpărare solicitate de Utilizator și aceasta poate fi stabilită printr-o simplă examinare a mărfurilor livrate, Utilizatorul are dreptul să solicite înlocuirea mărfii livrate de acesta printr-o cerere corespunzătoare de cumpărare a mărfurilor în cadrul 24 de ore de la notificarea unei astfel de solicitări de către un asociat din departamentul On-line la 0722223162 sau e-mail: [email protected]

Emdesign.ro își rezervă dreptul de a schimba subcontractantul care efectuează livrarea fără a fi obligat să informeze Utilizatorul în prealabil, atât timp cât nu reflectă modul și timpul de livrare.

Aveți mai multe opțiuni de transport.

1. Transport la adresa când cumpărați până la 500Lei  - 49Lei.

2. Transport la adresa când cumpărați peste 500Lei - GRATUIT

3. Transport prin curier

 1. Plata pentru bunurile și serviciile achiziționate.

La efectuarea unei plăți în numerar pentru bunurile și serviciile comandate, Utilizatorul este obligat să depună în momentul livrării Sani Commerce SRL sau a reprezentantului / subcontractantului său, executând livrarea întreaga valoare a mărfurilor livrate conform comenzii confirmate. În cazul în care în termen de 30 (treizeci) de zile de la data livrării, Utilizatorul anulează bunurile cumpărate parțial sau integral, Sani Commerce SRL este obligat să restituie parțial sau integral suma depusă pentru achiziția lor. În cazul în care Utilizatorul nu își exercită dreptul de a anula bunurile sau serviciile achiziționate în perioada menționată anterior, emdesign.ro transformă automat depozitul ca plată pentru valoarea bunurilor sau serviciilor comandate.

La plata la livrare, Utilizatorul va depune o sumă egală cu valoarea mărfurilor livrate în conformitate cu comanda confirmată a persoanei care livrează, autorizată de SANI COMMERCE SRL. În cazul în care în termen de 30 (treizeci) de zile de la data livrării, Utilizatorul anulează bunurile cumpărate parțial sau integral, emdesign.bg este obligat să restituie parțial sau integral suma depusă pentru achiziția lor. În cazul în care Utilizatorul nu își exercită dreptul de a anula bunurile sau serviciile achiziționate în perioada menționată, emdesign.ro transformă automat depozitul ca plată pentru valoarea bunurilor sau serviciilor comandate.

La plata prin transfer bancar, Utilizatorul depune o sumă egală cu valoarea mărfurilor livrate conform comenzii confirmate în contul bancar al „SANI COMMERCE SRL specificat în factura generată și numai după confirmarea depunerii ca primită, iar contul bancar este creditat cu suma corespunzătoare , Sani Commerce SRL furnizează bunurile și serviciile comandate. În cazul în care în termen de 30 (treizeci) de zile de la data livrării, Utilizatorul anulează bunurile cumpărate parțial sau integral, emdesign.bg este obligat să restituie parțial sau integral suma depusă pentru achiziția lor. În cazul în care Utilizatorul nu își exercită dreptul de a anula bunurile sau serviciile achiziționate în perioada menționată, emdesign.ro transformă automat depozitul ca plată pentru valoarea bunurilor sau serviciilor comandate.

 1. Refuzul bunurilor cumpărate.

Consumatorul are dreptul să refuze și să solicite returnarea mărfurilor comandate și achiziționate în termen de 10 (zece) zile de la primirea mărfii la adresa de livrare, cu condiția ca mărfurile să fie în întregime (pachetul expedierii poate să fie deschise), echipamentele complete și mărfurile sunt așa cum au fost primite cu documentația însoțitoare (contract de achiziție) și în condițiile din Legea privind protecția consumatorilor.

 1. Serviciu de garanție.

Cu fiecare comandă de bunuri care face obiectul serviciului de garanție, Sani Commerce SRL încheie cu Utilizatorul un contract de cumpărare cu datele de marfă menționate și termenii de garanție, precum și toate condițiile garanției comerciale furnizate.

Utilizatorul nu poate invoca și pierde drepturile sale în temeiul Garanției comerciale furnizate:

 (a) în cazul unui contract de achiziție pierdut;

 1. b) când se încearcă repararea și repararea neconformității de la un centru de service neautorizat (emdesign.ro);

(c) în cazul daunelor cauzate de o utilizare necorespunzătoare;

(d) în cazul afectării integrității fizice a produsului;

 1. e) Garanția nu acoperă daunele cauzate de: umiditate, inundații, incendii, prăbușiri și dezastre naturale. Nu acoperă defectele cauzate de: spargere, zgârieturi, rupere, ardere și alte acțiuni legate de utilizarea necorespunzătoare a articolelor;

Indiferent de garanția comercială, vânzătorul este responsabil pentru lipsa de conformitate a bunurilor de consum cu contractul de vânzare în temeiul artului anscris an Legislatie din LPP. Informații privind drepturile consumatorilor care decurg din garanția legală si prevăzută an Legea  din CPA AICI

Garanția produsului furnizată pentru produs nu acoperă componentele produsului cu o durată de valabilitate limitată. Serviciul de garanție este furnizat numai în obiectele specificate în contractul de vânzare, în prezența documentației complete și a echipamentului produsului.

Produsele și serviciile la care se face referire pe acest Sait sunt limitate la termenii și condițiile prevăzute pe ait-ul fără a oferi nicio garanție în afara celor specificate, inclusiv comerciale și vizate. Obligațiile lae lui Sani Commerce SRL cu privire la produsele și serviciile oferite pe acest Sait sunt reglementate de acordurile respective cu importatorii și / sau distribuitorii produselor prezentate.

 1. Alte.

Sani Commerce SRL are dreptul de a schimba unilateral toate condițiile de livrare a mărfurilor furnizate și orice alte informații publicate pe Sait-ul fără o notificare prealabilă a Utilizatorului.

Sani Commerce SRL își rezervă dreptul de a trimite Utilizatorului mesaje legate de produse și servicii noi, promoții și / sau modificări ale termenilor și condițiilor de livrare a mărfurilor furnizate și orice alte informații publicate pe Sait.

Sani Commerce SRL administrează acest sait, iar aplicația sa este valabilă numai pe teritoriul Romania. Sani Commerce SRL declară că materialele sau serviciile specificate pe acest Sait  sunt inadecvate sau accesibile în afara teritoriului Romania și, în consecință, accesul la acestea din teritorii din afara teritoriului specificat nu este valabil.

Întrebări și consultări ale Utilizatorului pot fi făcute on-line prin intermediul sait-ului emdesign.ro sub formă de întrebări și întrebări, printr-un asociat al departamentului On-line la tel .: 0722223162 sau prin e-mail: [email protected] emdesign.bg

Acești Termeni și Condiții pot fi actualizați în orice moment, fără o notificare specifică a Utilizatorilor.Sani Commerce SRL nu este responsabilă dacă Utilizatorii nu sunt familiarizați cu actualizările ulterioare ale Termenilor și condițiilor generale publicate pe sait.

Atunci când utilizează sait-ul emdesign.ro, utilizatorii sunt obligați să respecte acești Termeni și condiții generale, precum și legislația aplicabilă an Romania privind bunurile și serviciile furnizate, inclusiv legislația internațională. 

 UTILIZAREA ESTE UTILIZAREA, CONDIȚII, LE ACCEPTĂ ȘI TREBUIE SĂ ÎI OBȚINE.PRIN SAI-TUL EMDESIGN.RO CAND VOR APASA PE BUTONUL SAU CAND VOR APASA PE CLIK-UL LA CRE LINK SAU BUTON DE PE Sai-tul emdesign.ro CA LINK către ACESTE TERMENI ȘI CONDIȚII, ȘI ESTE CONSIDERATĂ PRIVIND TERMENII GENERI, ACCEPTĂ-I ȘI TREBUIE SĂ-L OBȚINĂ.

Coordonatele emdesign.ro sunt următoarele:Turnu Magurele, str. Mihai Bravu, bl.G3, Tel: 0722223162, imeil adres: [email protected]

Declarație de acord cu
Politica de confidențialitate
a firmei Sani Commerce SRL

Protecția datelor cu caracter personal și protecția informațiilor personale și financiare ale clienților noștri sunt de o importanță deosebită pentru noi. Prin urmare, vă prelucrăm informațiile numai pe baza legislației aplicabile, în special a Regulamentului general 2016/670 (mai cunoscut sub numele de GDPR), a Legii privind protecția datelor cu caracter personal  și a legii privind comerțul electronic. Vă rugăm să consultați această declarație în care vă informăm despre cele mai importante aspecte ale procesării datelor dvs. de către Sani Commerce  SRL (în continuare: noi sau Compania). În această declarație vă informăm despre cele mai importante aspecte ale procesării datelor dvs. pe sait-ul nostru web. De asemenea, vă informează despre limitele de timp și motivele legale pentru colectarea, procesarea, stocarea, utilizarea, distrugerea și protejarea informațiilor dvs. personale în măsura în care nu ne dați consimțământul dvs. explicit în acest sens.

Ce se întâmplă cu datele dvs. după ce ne contactați?

Când ne scrieți prin formularul de pe sait-ul nostru web sau ne trimiteți un e-mail, vă stocăm informațiile pentru perioada necesară pentru procesarea cererii dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări suplimentare. Nu vom împărtăși aceste informații cu terțe părți fără acordul dvs. explicit!

Stocarea datelor.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a facilita procesul de comandă și cumpărare, precum și executarea ulterioară a contractului cu dvs., vă stocăm adresa de IP, precum și numele, adresa, adresa de e-mail și detaliile metodei de plată utilizate, precum numărul de credit. Hartați.

Informațiile pe care le furnizați sunt necesare pentru ca noi să ne îndeplinim obligațiile pre-contractuale sau contractuale față de dvs. Nu împărtășim aceste informații cu terțe persoane, cu excepția cazurilor

- procesorul de plată (bancă, PayPal, ePay),

- firma de curierat cu care vă livrăm achiziția,

- contabilul nostru și  CloudCart Ltd., care sunt procesoarele noastre de date GDPR și cu care avem un contract.

În cazul unei comenzi neterminate, lăsăm datele introduse pe aceasta timp de 30 de zile și ne rezervăm dreptul de a vă informa periodic despre starea lor și, în consecință, despre opțiunile dvs. în consecință. La finalizarea unei comenzi și a unui contract executat de noi în baza art. 6, alin. 1, punctele (a) și (b) din GDPR păstrăm toate datele despre relație până la expirarea celei prevăzute din Legea contabilității (SCA) termen de 10 ani.

 Utilizarea opțiunii Renunțare („Opt-out“)

Dacă, din orice motiv, doriți să renunțați la serviciile pe care le oferim prin cookie-urile de mai sus, ar trebui să vizitați „Exercitați-vă drepturile!” „Pe sait-ul nostru și urmați pașii descriși acolo.

Buletinul informative.

Vă puteți abona la newsletter-ul nostru completând formularul de pe sait-ul nostru. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de adresa dvs. de e-mail și de consimțământul dvs. pentru a vă trimite mesajele relevante.
După ce vă înregistrați pentru newsletter-ul nostru / poștă, vă vom trimite un mesaj de confirmare cu un link pentru a vă ajuta să vă confirmați înregistrarea.
Vă puteți dezabona de la newsletter-ul nostru în orice moment. Vă rugăm să trimiteți respingerea dvs. la următoarea adresă de e-mail: [email protected] sau folosiți butonul „dezabonați-vă”. Vom șterge imediat informațiile dvs. cu privire la trimiterea newsletter-ului nostru imediat.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a accesa datele dvs. pe care le prelucrăm, precum și dreptul de a rectifica, șterge (dreptul de a „fi uitat”), de a limita procesarea, de a transfera date, de a retrage consimțământul și obiecția.

Dacă credeți că prelucrarea noastră a datelor încalcă dispozițiile privind protecția datelor cu caracter personal sau dacă credeți că drepturile dvs. în temeiul acestor dispoziții au fost încălcate în vreun fel, puteți contacta autoritatea administrativă competentă. În Romania, aceasta este Comisia pentru protecția datelor cu caracter personal.

Contactați-ne în una dintre următoarele modalități: 

Sani Commerce SRL adresa: oras:Turnu Magurele, str.Mihai Bravu bl G 3,

Tel;0722223162, imel adres: [email protected]

Compara produse