TELEFON PENTRU CONTACTE

 0726 685 355

Meniu
Meniu
 • Acasa
 • CONDIȚII DE RETURNARE

CONDIȚII DE RETURNARE

Primirea comenzilor și înlocuirea produselor:

 

 1. Produsele vor fi livrate de către firma de curierat la adresa menționată în comandă, între orele 09:00- 17:00 în zilele lucrătoare. Reprezentantul firmei de curierat va încerca să contacteze telefonic cumpărătorul în prealabil. În cazul în care coletul nu este preluat, personalul firmei de curierat va lăsa o înștiințare, după care va încerca să efectueze livrarea din nou.Vom oferi întotdeauna toate informațiile primite de la Dvs. în legătură cu adresa specificată pentru livrare și orice alte mențiuni făcute în momentul plasării comenzii, însă nu putem verifica dacă acestea sunt întotdeauna luate în considerare.
 2. După primirea comenzii, cumpărătorul va verifica fiecare articol conținut în colet şi se va asigura că produsele corespund celor indicate pe factură și comenzii plasate. În cazul în care nu exista formularul de retur, factura produsului sau se observă orice nereguli, cumpărătorul va contacta imediat departamentul de Relații Clienți pentru soluționarea acestora.
 3. După această verificare nu vom mai putea accepta reclamații referitoare la comenzi incomplete.
 4. Dacă mărimea produselor comandate nu este bună, Cumpărătorul va înștiința departamentul de Relații Clienți la adresa [email protected], menționând acest aspect. În asemenea situații, Emdesign.ro va comunica procedura de retur și va înlocui produsul într-un interval de 10 - 14 zile lucrătoare, iar costurile de livrare vor fi suportate de către Cumpărător.
 5. Forumularul necesar poate fi downloadat aici

 

Utilizarea în siguranță a Magazinului online

 1. Cumpărând din acest Magazin online înseamnă că Dvs. sunteți la curent și acceptați oportunitățile și restricțiile asociate utilizării internetului, în special în ceea ce priveşte performanțele tehnice și orice posibile erori. Cumpărătorii îşi asumă orice răspundere în privința comenzilor plasate şi a tranzacțiilor care presupun folosirea datelelor personale. Având în vedere cele de mai sus, vă rugăm să vă asigurați că datele Dvs. sunt controlate corespunzător.
 2. ro nu este răspunzător pentru oricare din erorile enumerate mai jos:- posibile erori de funcționare a rețelelor de internet care pot afecta buna funcționare a Magazinului online- orice eroare survenită în orice dispozitiv de transmisie al liniilor de comunicație- pierderea oricăror documente, fie că este vorba de documente în format tipărit sau electronic, şi în special pierderea oricăror date- funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe de software- consecințele oricărei erori survenite din funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe sau a unor evenimente neprevăzute sau erori tehnice.
 3. ro nu este răspunzător pentru orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de înregistrarea în Magazinul online, indiferent de motiv.
 4. Cumpărătorii sunt răspunzători de protejarea datelor lor personale necesare înregistrării în Magazinul online față de terțe persoane precum și de cumpărăturile efectuate prin intermediul Magazinul online.
 5. Magazinul online (www.emdesign.ro) va onora toate comenzile primite de la Cumpărători, în limita disponibilității și în condițiile în care au fost acceptate Termenii şi Condițiile Generale ale Contractului, care sunt obligatorii.

 

CONDIȚII DE RETURNARE

 1. Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost trasnmis clientului, împreună cu formularul de mai jos. ro va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur, într-un termen maxim de 14 de zile de la primirea produsului returnat de cumpărător. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către Cumpărător.

 

 1. Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă şi nu prezintă deteriorări sau urme de purtare. Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, VANZATORUL nu va putea returna contravaloarea acestuia!

 

 1. Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă şi nu prezintă deteriorări sau urme de purtare. Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, EMDESIGN nu va putea returna contravaloarea acestuia.

 

 1. Orice litigii apărute între Cumpărătorii Magazinului online şi EMDESIGN vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea va reveni instanțelor de judecată competente.

 

 1. Transportul retur este suportat de către client: În cazul în care clientul a primit produsul in stare buna si ne deteriorate de catre firma vanzatoare sau firma de curierat atuncea clientul va plati taxa de retur/transport.

 

 1. Formular pentru retur PDF fail

  https://cdncloudcart.com/13932/files/doc/formular_retur_emdesign.pdf?1679308483 

Compara produse